Limba Spaniola

Este a doua limba in clasamentul numarului de vorbitori pe suprafata globului, ea devenind astfel o limba de circulatie internationala.Este limba oficiala atat in tara flamenco-ului si a coridelor, dar se vorbeste, de asemenea, in majoritatea tarilor din America Latina.

 

Daca iti doresti ca micutul tau sa patrunda in tainele acestei limbi si sa exploreze elemente ale culturii spaniole, trebuie sa stii ca DISCOVER-ME AFTER-SCHOOL organizeaza cursuri speciale de limba spaniola.

 

Invatarea limbii spaniole in cadrul acestor cursuri se face prin metode moderne, atractive si bogate in informatii, predarea fiind realizata de profesori care au finalizat studii de specialitate pe teritoriul Spaniei .

 

Inaintea inceperii cursului se efectueaza o evaluare a elevului pentru a fi plasat la nivelul corespunzator pregatirii sale si pentru a obtine astfel rezultate optime.

In cadrul cursurilor se realizeaza o pregatire intensiva atat pentru o mai buna asimilare a informatiilor primite in cadrul scolii, dar si in vederea participarii la diferite examene.

Elevii vor fi stimulati:

 

  • sa foloseasca in mod adecvat vocabularul limbii spaniole;
  • sa deprinda abilitati de conversatie;
  • sa stapaneasca cu succes bazele gramaticale necesare utilizarii corecte a acestei limbi.

 

Profesor: Madalina Ion

Pret: 250 Ron / luna ( 8 sedinte x 50 minute)

 

In functie de varsta si de nivelul de cunoastere se efectueaza:

 

  • pregatire pentru examenul de admitere in clasa a V-a;
  • pregatire pentru examenul de admitere in liceu;
  • pregatire pentru obtinerea Certificatului DELE.

Nu este inclus costul pentru suportul de curs

Varsta minima pentru inscriere : 6 ani