MASTERCHEF editia a III-a

Intotdeauna sfarsitul de iarna ne lasa mai obositi, mai putin vitaminizati si mai lipsiti de energie. Tocmai de aceea in aceasta perioada se dezvolta si cele mai multe viroze si imbolnaviri.

Ca sa pacalim putin iarna, la noi in Gradinita luna februarie se numeste si LUNA SANATATII. Proiectul acestei luni este intotdeauna unul dedicat ingrijirii sanatatii – mai multe activitati sportive, o alimentatie mai sanatoasa, igiena mai riguroasa.

Activitatile noastre? Din cele mai motivationale – lectii de patinaj, sedinte de salinoterapie la Salinele Roman, ora de Breakfast Tea (cat de important este ceaiul pe care il bem) si….desigur, cel mai indragit eveniment de catre copii, MASTERCHEF.

Copii, parinti, bunici – cu totii au fost chefi pentru o zi. Preparatele trebuiau sa indeplineasca conditia de baza – sa contina ingrediente sanatoase. Nu au lipsit juriul, care a degustat produsele si a acordat puncte dar si tombola cu obiecte necesare in bucatarie. La final am servit din toate produsele si am facut schimb de retete. Multe din aceste preparate vor fi si introduse in meniul zilnic copiilor.

Prilej de intalnire intr-un cadru nonformal a parintilor, copiilor si cadrelor didactice, acest eveniment ii ajuta pe copiii sa constientizeze importanta alimentatiei in dezvoltarea lor si sa inteleaga cat de benefic este sa manance multe legume si fructe.

Pentru a vizualiza toata galeria foto, click AICI!

  • MasterChef - editia a III-a (8)
  • MasterChef - editia a III-a (21)
  • MasterChef - editia a III-a (4)
  • MasterChef - editia a III-a (26)
  • MasterChef - editia a III-a (22)
  • MasterChef - editia a III-a (42)