Ne deschidem un nou sediu

Povestea frumoasa de la Discover Me nu se opreste aici si, in noul an scolar se extinde si intr-un alt spatiu foarte aproape de cel existent. In strada C-tin Noica nr.120 vom functiona din septembrie cu o grupa mijlocie si una mare.

Ramanem fideli filozofiei noastre si ne vom respecta cu sfintenie regulile dupa care am functionat, dar vom introduce un nou concept – Copilul, parte a ecosferei.

In lumea in care traim azi sofisticata si tehnologizata, multi copii sunt direct expusi sa descopere lumea prin intermediul unui ecran. Devin obisnuiti cu aceste doze super concentrate de informatii si mintile lor tinere se adapteaza repede si ravnesc dupa din ce in ce mai multa stimulare. Nu este deci de mirare ca devine foarte greu pentru copii sa stea linistiti in tacere, sa aiba perioade indelungi de atentie concentrata.

Consideram ca pentru a se putea dezvolta sanatos, copilul trebuie sa inteleaga de foarte timpuriu ca apartine si nu poate functiona decat in armonie cu un sistem foarte bine pus la punct denumit natura.

Dorim sa ne tinem cat mai departe de distractia tehnologica si sa-i invatam pe copii despre legatura lor cu pamantul si tot ce poate el sa ne dea si despre lor lor in protejarea planetei.

Si, pentru ca este greu sa stam mereu in natura, am creat conditiile ca natura sa fie cat mai aproape de noi: spatiile au imprumutat multe elemente din natura – mobilier, decoratiuni; materialele didactice si jucariile sunt din lemn sau alte materiale naturale.

Spatiul in care copilul vietuieste este considerat al treilea educator. El poate spune multe copilului si-i poate arata directia spre care se indreapta.
Cu cat copilul va sti mai multe despre elementele naturale si le va avea la indemana, cu atat va fi mai responsabil cu natura.

Copiii vor face cunostinta cu cei trei R: redu, refoloseste, recicleaza.
Vor invata despre cat de important este sa nu risipim in zadar tot ce primim de la natura, sa reducem consumul inutil de apa, energie, sa refolosim hartia, sa nu ne grabim sa arucam si, mai degraba sa ne gandim cum putem recicla si refolosi resturile. Astfel creativitatea lor le este provocata si creste gradul de constientizare a mediului inconjurator.

Locuri disponibile la grupa Mini si grupa Mijlocie!

Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la telefon: 074.777.4809
sau email: office@discover-me.ro

Galerie foto

      

Vezi toata galeria ->