Tarabe, bannere, reclame care mai de care mai atragatoare, jucarii, banuti, soare  si multa, multa veselie – au fost ingredientele care au contribuit la obtinerea unui preparat magic – TARGUL VINTAGE, organizat astazi la noi in curte.

 

Timp de o luna copiii de la programul After School s-au pregatit pentru acest eveniment. Pentru unii mai greu a fost sa adune banutii de apreciere cu care trebuiau sa faca cumparaturile; pentru altii –  greu de hotarat ce anume sa vanda. Si apoi…strategia de marketing: reclame, flyere, promotii – caci, concurenta era destul de mare.

 

Ziua targului a fost una cu mari emotii. Tarabele multicolore pline cu jucarii, carti, jocuri, bijuterii handmade si fel de fel de lucruri vechi s-au insirat  in toata curtea.Fiecare copil a fost si vanzator si cumparator. Conditia era sa-si cheltuiasca toti banutii castigati zi de zi pentru comportamentul lor – banuti binemeritati de altfel.

 

La finalul targului toata lumea era bucuroasa – si-au vandut aproape toata marfa, si-au cheltuit banutii si au plecat acasa cu produse noi.