Testimoniale

„Optiunea “Discover Me” pentru gradinita lui Petru, baietelul nostru de 4 ani, a venit la recomandarea unei prietene. Ce pot sa spun e ca scepticismul meu congenital in privinta ORICAREI gradinite, a fost demontat zambet cu zambet la fiecare interactiune cu cei de la Discover Me. O mana de femei cu suflet s-au asigurat ca baietelul meu de numai 2 ani la vremea respectiva, se simte la gradinita ca acasa. Si dupa numai cateva zile cat a durat integrarea, pentru mine a fost limpede ca acela era cel mai potrivit loc sa-l las pe Petru vreme de 8h zilnic. Alte confirmari in afara de atasamentul vizibil al copilului  fata de persoanele responsabile de educatia si ingrijirea lui, n-am mai cautat. Poate merita mentionat totusi cum Mio (una din doamnele ingrijitoare pe care si azi Petru o mai pomeneste) il purta pe brate in primele saptamani, fiindca “asa fusese obisnuit” si domnia sa “ar fi facut orice ca el sa fie fericit”. Si ce-am apreciat in mod particular e ca Discover Me este pe de-antregul o comunitate mica, structurata pe un model flexibil, astfel incat copii interactioneaza cu toti tutorii (si nu exclusiv cu educatoarea la care este inscris). Gasesc acest tip de structura extrem de benefica pentru dezvoltarea celor mici.”
Simona Lungu, mama lui Ian Petru Lungu, 4 ani

“Am gasit la Discover Me in primul rand o echipa cu dragoste reala de copii. Acesta e fundamentul, restul lucrurilor cred ca au venit de la sine. Intalnirile de evaluare trimestriala cu Simona au fost o revelatie pentru mine, am constatat ca are o intelegere profunda a copilului meu si un insight de psiholog practicant , am plecat de fiecare data cu sfaturi valoroase. Alexandra e organizata si consecventa, iar progresul Anastasiei la limba engleza a fost peste asteptarile mele. Ce ma convinge ca am facut o alegere buna? Usurinta cu care pleaca la gradinita dimineata, bucuroasa ca merge intr-un loc unde se intampla ceva frumos, in fiecare zi. “
Isabela Vanghele, mama Anastasiei, 6 ani

„Sunt incantata de evolutia lui Danut la gradinita. S-a schimbat mult, este mai comunicativ,mai sociabil, a invatat multe cuvinte in engleza. A aflat termeni noi, a aflat cum se fac diverse lucruri si la ce folosesc. Imi place atmosfera de familie din gradinita si faptul ca cei mici se simt acolo ca acasa, ca este ca o prelungire a familiei, dar cu reguli si program fix.Imi place colaborarea calda cu personalul, care este in beneficiul copilului. Eu am doar cuvinte de lauda si multumiri. Alegerea gradinitei DISCOVER ME a fost o alegere buna si o investitie de calitate pentru viitorul copilului meu.”
Georgeta, mama lui Danut, 4 ani

“Au fost 2 ani frumosi si ne e greu sa alegem alta gradinita acum (am vazut deja 5) pentru ca am fost rasfatati aici si copiii si parintii.”
Ramona, mama lui Oliver, 4 ani

„Noi, familia Costache, suntem foarte multumiti de serviciile si activitatile gradinitei, de aceea am ales sa ii aducem aici pe ambii copii. I-am recomandandat cu mare drag si altor parinti.”
Parintii Laurei si ai lui Tudor (3 si 7 ani)

“Discover-Me este gradinita in care perioada de acomodare este chiar recomandata. Intr-o lume in care multe lucruri se fac in viteza, aici adaptarea se face conform nevoilor individuale ale copiilor si parintilor.Am recomandat cu incredere si altor parinti „gradinita noastra” pentru curatenie, mancare, activitati, metodele de predare (morning gym – inviorare in limba engleza) si personal deschis la minte si suflet. Aici am gasit oameni carora le pasa si care fac educatie cu drag si respect pentru copii. Va multumim! ”
Mama Adei Tilich

„Am avut norocul sa gasim la „Discover Me” conditiile si mediul ideal pentru pustiul nostru, personal dedicat si cu adevarat preocupat de evolutia si integrarea copiiilor. Cand spun mediu ideal, ma gandesc in primul rand la abordarea centrata pe personalitatea si abilitatile fiecarui copil in parte, la metodele de predare adaptate timpurilor noastre, si nu in ultimul rand la dragostea si grija cu care sunt inconjurati cei mici.Sunt sigura ca avand atatia oameni minunati alaturi, si mai ales indrumarea Simonei, Rares va avea deja o fundatie solida pentru a deveni un adult cu caracter puternic, cu incredere in el, pozitiv si motivat in tot ceea ce va face.”
Andra, mama lui Rares

“Dupa multe incercari, am gasit o gradinita care ne-a multumit atat pe noi ca parinti,cat si pe fetita noastra, Maria. Ea isi doreste sa petreaca cat mai mult timp lagradi, dimineata cand se trezeste este foarte bucuroasa ca va merge la gradi, intreaba: ,,Azi mergem la gradi?”, cand vine acasa este vesela si fericita, incantata de ceea ce face acolo, cat depsre doamnele educatoare si personalul gradinitei, putem spune ca sunt de nota 10, Maria le iubeste mult. Recomandam cu multa caldura aceasta gradinita.”
Mama Mariei Tudoroiu

„Mi-am dorit sa gasesc gradinita potrivita pentru fetita mea si am avut noroc sa intalnesc cadre didactice dintre cele mai talentate, devotate si iubitoare decopii. Sunt unul dintre cei mai fericiti parinti. Copilul meu se simte ca acasa la gradinita ei, educatoarele sunt de exceptie si toate activitatile sunt minunate.”
Mihaela Neagu

“Am ales gradinita Discover Me pentru ca acolo am regasit in totalitate valorile, metodele si principiile de educatie blanda pe care le folosim in familie, mediul prietenos si atmosfera relaxata de acasa. Imi place foarte mult ca fiecare copil este valorizat si incurajat sa se dezvolte, ca educatia se face prin experienta si joaca, iar copiii sunt expusi la tot felul de activitati si situatii interesante. Fetita mea spune tuturor ca ea merge la gradinita Discover Me si abia asteapta sa inceapa si anul acesta!”
Elena Botezatu

„Dupa multe cautari,in momentul in care copilul meu a ajuns la varsta gradinitei ,o cunostinta care avea la acel moment copilul la gradinita Discover Me, ne-a recomandat aceasta gradinita.Inca de la inceput, am simtit caldura personalului de aici, iar ceea ce ne-a convins, inca de la prima vizita ca acesta este locul potrivit pentru Luca, au fost zambetele copiilor din gradinita Discover Me. Luca s-a adaptat foarte repede si frumosla gradinita, cu ajutorul Claudiei si al Alexandrei carora le multumim pentur implicare si profesionalism. Luca a devenit mai sociabilsi mai dezinvolt de cand vine la gradinita si suntem incantati ca mananca alimente pe care inainte de gradinita le refuza, iar acum cere acasa cu precizarea ,,sa fie ca lagradi”. Suntem foarte multumiti de alegerea facuta.”
Iuliana Aprodu

“De la prima vizita, gradinita Discover Me ne-a impresionat: oamenii calzi si atenti la detalii, spatiul generos si bine organizat, toate ne-au castigat increderea pe loc.Vizionarile ulterioare de la alte unitati confirmau rand pe rand ca decizia era deja luata. Dupa numai 3 luni, Meme a facut progrese spectaculoase: vocabular imbogatit, activitati diversificate, cunostinte de engleza pe care le foloseste foarte mandru si in timpul liber si multe altele. De la despartirile cu lacrimi diminneata, am trecut rapid la saritul singur din masina direct la interfon si topaitul vesel pe scari: e semn clar ca se simte bine la gradinita si ca tot personalul a fost exceptional ajutandu-l (evident si pe noi ca parinti) in procesul de adaptare ca si nou venit in colectiv. Nu puteam sa fim mai multumiti in alegerea facuta, suntem in fiecare zi 100% increzatori si linistiti cand il lasam pe junior pe mainile pricepute ale prietenilor de la Discover Me.”
Tatal lui Meme

„Mi-a plăcut locul de cum am intrat pe poarta și am început sa cunosc oamenii care ar fi trebuit sa fie în preajma copilului meu 8 ore/zi. Atmosfera calda, de familie, nimic care sa semene cu grădinița copilăriei mele. Fara personalitate, rece, mare, enorma chiar, fara acea farama de „acasa”.Cu ochi critic am căutat ce mă interesa cel mai mult: energia oamenilor, m-am uitatfoarte atenta la jucării (jucăriile iti spun pe ce se pune accent din punct de vedere aleducației, atât emoționale cât și cognitive), am început sa scanez cu rigurozitate de mama fiecare persoana pe care am cunoscut-o la acea prima întâlnire. Au trecut toți de scaner 🙂 Dna.Carmen, am întâlnit și doua domnisoare îngrijitoare , după care a urmat Simona 🙂 Simona care este partenerul de joaca, prietena, educatoarea, pe care nu mi-am imaginat ca o voi avea alături de copilul meu, cu un aport substanțial în dezvoltareași educația lui. De la ea Tudor a învățat ca atunci când ești necăjit de un alt coleg , dacă îl iei în brațe se întâmplă împăcarea pe loc!
De la ea Tudor a învățat multe lucruri bune pe care noi părinții le întărim în educația lui și dorim sa le continuam.După un an în care ne-am distrat la gradi, am mai și plâns ca face parte din lumea emoțiilor și plânsul, vad la Tudor cum se creioneaza usor usor, caracterul și nu regret ca am ales grădiniță Discover Me. Nimic nu a presupus efort! El este fericit acolo, copilăria este la ea acasă. Fratele lui va face și el cunoștință cu jucăriile și colegii lui Tudor de la grădiniță 🙂 Tudor de abia așteaptă sa meargă împreună cu fratele lui cu bus-ul :)Va mulțumesc în numele familiei mele și în numele lui Tudor! 🙂 Îți mulțumesc draga Simona, va mulțumesc doamna Carmen! Va mulțumesc tuturor.”
Laura, mama lui Tudor S.

“Pentru noi și pentru fetița noastră a fost o experiență foarte frumoasă de-alungul celor 2 ani petrecuti în aceasta gradiniță. Este primitoare, curată și cu unpersonal plăcut. Discover Me nu este o simplă gradiniţă,este o a doua casa pentru Carla.Am simţit că aici Carla va fi ca în familie şi nu am greşit deloc. GrădiniţaDiscover Me este locul în care fetița noastră şi-a făcut prieteni de care ne vorbeşteîn fiecare zi, locul în care și-a îmbogățit vocabularul, a învățat sa utilizeze cuvintenoi, și-a descoperit latura artistică, este într-un cuvânt, locul în care printr-unprogram educaţional bine gândit, copilul nostru a învăţat foarte multe lucrurijucându-se.Simo, cum îi spun cei mici, cu mult suflet și pricepere îi introduce în fiecarezi în lumea magică a basmelor, jocurilor și cântecelor atât în limba engleză cât și înromână. Este un observator fin al personalității celor mici și suntem norocoși căfetița noastră o are drept exemplu.Este extraordinar să vezi că mai sunt oameni cărora le pasă și care fac totul cu drag! Multumim!”
Dobre Monica

„In momentul in care copilul meu a ajuns la varsta gradinitei, respectiv aproape 2 anisori, am cautat un loc care sa indeplineasca cerintele mele legate de ingrijire si educatie, alimentatie si curatenie, loc pe care l-am gasit la gradinita Discover-me.Am văzut şi alte grădiniţe, foarte multe recomandate de prieteni care aveau copiii acolo, însă gândul ne-a rămas la Discover-me pentru că simţeam că aici este locul copilului nostru, asa ca am revenit la scurt timp pentru inscriere.Discover-me este locul în care Rares şi-a făcut prieteni de care ne vorbeştezi de zi, loculîn care a învăţat primul cântecel, locul în care şi-a descoperit talente ascunse de „dansator”, este într-un cuvânt locul în care printr-un program educaţional bine gândit, a învăţat foarte multe lucruri jucându-se.
In concluzie ma declar multumita de performantele baiatului meu si apreciez foartemult eforturile depuse de catre educatoarea Ana-Maria Andrei.Am încrederea că atmosfera caldă şi profesionalismul vor face ca, în cel mai scurt timp, Grădiniţa Discover-me să devină una dintre cele mai cunoscute şi apreciate din Bucureşti.”
Rares Dobrescu