Testimoniale

„Optiunea “Discover Me” pentru gradinita lui Petru, baietelul nostru de 4 ani, a venit la recomandarea unei prietene. Ce pot sa spun e ca scepticismul meu congenital in privinta ORICAREI gradinite, a fost demontat zambet cu zambet la fiecare interactiune cu cei de la Discover Me. O mana de femei cu suflet s-au asigurat ca baietelul meu de numai 2 ani la vremea respectiva, se simte la gradinita ca acasa. Si dupa numai cateva zile cat a durat integrarea, pentru mine a fost limpede ca acela era cel mai potrivit loc sa-l las pe Petru vreme de 8h zilnic. Alte confirmari in afara de atasamentul vizibil al copilului  fata de persoanele responsabile de educatia si ingrijirea lui, n-am mai cautat. Poate merita mentionat totusi cum Mio (una din doamnele ingrijitoare pe care si azi Petru o mai pomeneste) il purta pe brate in primele saptamani, fiindca “asa fusese obisnuit” si domnia sa “ar fi facut orice ca el sa fie fericit”. Si ce-am apreciat in mod particular e ca Discover Me este pe de-antregul o comunitate mica, structurata pe un model flexibil, astfel incat copii interactioneaza cu toti tutorii (si nu exclusiv cu educatoarea la care este inscris). Gasesc acest tip de structura extrem de benefica pentru dezvoltarea celor mici.”
Simona Lungu, mama lui Ian Petru Lungu, 4 ani

“Am gasit la Discover Me in primul rand o echipa cu dragoste reala de copii. Acesta e fundamentul, restul lucrurilor cred ca au venit de la sine. Intalnirile de evaluare trimestriala cu Simona au fost o revelatie pentru mine, am constatat ca are o intelegere profunda a copilului meu si un insight de psiholog practicant , am plecat de fiecare data cu sfaturi valoroase. Alexandra e organizata si consecventa, iar progresul Anastasiei la limba engleza a fost peste asteptarile mele. Ce ma convinge ca am facut o alegere buna? Usurinta cu care pleaca la gradinita dimineata, bucuroasa ca merge intr-un loc unde se intampla ceva frumos, in fiecare zi. “
Isabela Vanghele, mama Anastasiei, 6 ani

„Sunt incantata de evolutia lui Danut la gradinita. S-a schimbat mult, este mai comunicativ,mai sociabil, a invatat multe cuvinte in engleza. A aflat termeni noi, a aflat cum se fac diverse lucruri si la ce folosesc. Imi place atmosfera de familie din gradinita si faptul ca cei mici se simt acolo ca acasa, ca este ca o prelungire a familiei, dar cu reguli si program fix.Imi place colaborarea calda cu personalul, care este in beneficiul copilului. Eu am doar cuvinte de lauda si multumiri. Alegerea gradinitei DISCOVER ME a fost o alegere buna si o investitie de calitate pentru viitorul copilului meu.”
Georgeta, mama lui Danut, 4 ani

“Au fost 2 ani frumosi si ne e greu sa alegem alta gradinita acum (am vazut deja 5) pentru ca am fost rasfatati aici si copiii si parintii.”
Ramona, mama lui Oliver, 4 ani

„Noi, familia Costache, suntem foarte multumiti de serviciile si activitatile gradinitei, de aceea am ales sa ii aducem aici pe ambii copii. I-am recomandandat cu mare drag si altor parinti.”
Parintii Laurei si ai lui Tudor (3 si 7 ani)