Prezentare gradinita

Gradinita noastra ofera ingrijire si educare copiilor cu varste cuprinse in 2 si 6 ani, intr-un spatiu securizant, cald si prietenos, in care copiii se integreaza usor si se simt ca intr-o a doua casa.

 

Gradinita si-a inceput activitatea in 2006, fiind autorizata de Ministerul Educatiei prin Ordinul Ministrului nr.1681/02.08.2007.

 

Structura grupelor este constituita dupa criteriul varstei astfel:

  • Mini: 2-3 ani
  • Mica: 3-4 ani
  • Mijlocie: 4-5 ani
  • Mare: 5-6 ani

Cadre didactice: educatoare calificate cu experienta in lucrul cu copiii in sistemul privat si de stat, asistente educationale, profesor engleza, profesori colaboratori pentru activitatile optionale, psiholog.

Abordare educationala: activitatile prevazute in programa de studiu sunt abordate prin metode motivante, interesante, distractive in care copilul participa activ, experimenteaza, descopera el insusi realitatea, intelege si aplica apoi conceptele invatate in situatii reale de viata.

Dotari: Sali de clasa pentru fiecare dintre grupe, sala pentru activitati comune, biblioteca, cabinet medical, cabinet de logopedie si psihologie, grupuri sanitare, sala de mese, loc de joaca in interior cu dotari corespunzatoare, loc de joaca in exterior.

Bucatarie proprie unde bucatarese calificate pregatesc zilnic meniul copiilor in acord cu principiile de alimentatie sanatoasa si avizat de medicul pediatru.

Asistenta medicala: asigurata zilnic de catre o asistenta calificata care asigura triajul copiilor la intrarea in gradinita. Asistenta medicala este prezenta in gradinita pe tot parcursul zilei.

Adaptare: la intrarea in gradinita parintii impreuna cu copilul sunt invitati la un interviu cu psihologul gradinitei in scopul cunoasterii copilului pentru a sprijini adaptarea acestuia la noul mediu si crearea unei relatii armonioase cu adultii din noul sau context de viata.

Sprijinim adaptarea progresiva, care poate dura pana la 1-2 saptamani.