Motive pentru a alege gradinita Discover Me

1. NUMAR REDUS DE COPII, ceea ce asigura un climat intim, familial, precum si conditiile de a acorda fiecarui copil timp, atentie, abordare personalizata in functie de nevoile acestuia. (vezi mai mult)

2. PERSONAL CALIFICAT, cu experienta in lucrul cu copiii, in continua perfectionare prin participare la cursuri de formare, workshopuri, schimb de experienta.

3. PROGRAM DE ADAPTARE a copiilor nou veniti, de varsta mica, ce permite o acomodare blanda la noul context de viata. (vezi mai mult)

4. Programul “PASAPORT PENTRU SUCCES/ SMART BEGINNINGS”, program de activitati psihologice si de dezvoltare personala si relationare, in urma caruia copilul va primi propriul lui pasaport, care atesta dobandirea de abilitati in sfera emotional-afectiva si sociala. (vezi mai mult)

5. PROGRAM BILINGV ROMANO-ENGLEZ, activitatile desfasurandu-se atat in limba romana, cat si in limba engleza, ceea ce permite achizitionarea rapida a cunostintelor de limba engleza. (vezi mai mult)

6. MENIU SANATOS – pregatit in bucataria noastra din produse si ingrediente proaspete, cat mai putin rafinate si prelucrate. Copiii sunt invatati sa aprecieze retetele sanatoase, iar cursul NUTRIKIDS, desfasurat in Gradinita, vine in sprijinul ideii de a-i invata pe cei mici sa traiasca sanatos si echilibrat. (vezi mai mult)

7. Incurajarea PARTENERIATULUI CU PARINTII, acestia fiind invitati sa se implice in viata scolara a copiilor prin activitatile propuse in gradinita.
(“Zilele portilor deschise”, activitati comune parinte – copil etc.) (vezi mai mult)